Rasadnik Karolina

menu

Prodaja sadnica voća i ukrasnog bilja - jesen 2015.!

Prodaja sadnica voća i ukrasnog bilja - jesen 2015.!

U Rasadniku Karolina krenula je jesenska prodajna sezona voćnih sadnica i sadnica ukrasnog bilja, a posjetiti ih možete svakim radnim danom od 7h do 15h te subotom od 7h do 14h, u prodajnom centru na adresi Istočno predgrađe 49, Osijek (cesta Osijek-Vukovar).

Zainteresirani građani moći će dobiti sve tražene informacije o cijelom asortimanu proizvoda, karakteristikama kupljenih sadnica te upute za sadnju i održavanje nakon sadnje.

Veleprodaja sadnica i ukrasnog bilja obavljati će se na istoj lokaciji.  Za veće količine sadnica potrebno je izvršiti narudžbu zbog pravovremene pripreme sadnog materijala.

U ponudi se nalazi:

  • voćne vrste standardnih i certificiranih jednogodišnjih i dvogodišnjih sadnica jabuke, kruške, dunje, mušmule, breskve, nektarine, šljive, trešnje, višnje, oraha, lijeske i pitomog kestena
  • bobičasto voće - kupine, maline, jostu, ribiz crni i crveni, ogrozd, jagode, brusnice, borovnice i goji
  • aroniju, kivi, kaki, drijenak, smokvu, šipak, limun, mandarinu i naranču
  • dendrološki biljni materijal:
    • crnogorica : Thuja Smaragd, Thuja Columna, Thuja Danica, Taxus Media Hicksii (Tisa), Omorica Pančić, Picea Pungens, Chamaciparis lawsoniana, juniperus horizontalis
    • bjelogorica: Lipa, Javor, Magnolia, Vijugava vrba, Koprivić
    • ukrasni grmovi - kontejnirani: Pyrocanta, Spirea, Weigelia, Cotoneaster, Buxus te sadnice ruža

Cjenik voćnih sadnica i sortiment nalaze se na web stranici Rasadnik Karolina, a za više informacija možete se obratiti i na jedan od niže navedenih kontakata!

Fotografije

Dokumenti

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward